Bahçelievler Böcek İlaçlama

Bahçelievler Böcek İlaçlama olarak müşterilerimize profesyonel böcek ilaçlama hizmeti sunuyoruz. Pire, hamam böceği, akrep, fare, uyuz gibi ilaçlamaları garantili bir şekilde gerçekleştiren şirketimiz, hızlı ve ekonomik çözümler yaratmaktadır. Bahçelievler ilaçlama firmaları arasında en çok tercih edilen firma olan Method İlaçlama tercih sebebini alanında uzman kadrosu ve %100 müşteri memnuniyeti ile yaptığı çalışmalara borçludur. Modern ekipmanlar ve ürünler kullanan şirketimiz, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığından onaylı ithal ürünler ile hizmet vermektedir. Ev, işyeri, restaurant, otel ve fabrika gibi birçok alanda ilaçlama programları yürüterek müşterilerimize hızlı ve etkili çözümler üretmekteyiz. Böceklerin bilinen ve bilinmeyen tüm yaşam alanlarını hedef alan modern yöntemlerimiz ile haşereler kontrol altında. Tüm savunma mekanizmalarını boşa çıkartan profesyonel yöntemler ile haşerelerin korunacak ve kaçacak alanları kalmaz. Bahçelievler ilaçlama olarak tüm bu modern ve etkili yöntemleri çok yönlü kollar ve süreçler ile uygulayarak Bahçelievler ilçesine hızlı ve profesyonel haşere çözümlemeleri getirmekteyiz. Profesyonel ve garantili bir ilaçlama hizmeti için 0850 466 0 425 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Böcek İlaçlama Yaptırılmazsa Ne Olur?

Böcek problemi İstanbul un her ilçesinde yaşandığı gibi Bahçelievler de de sık sık yaşanmaktadır. Böcek problemlerinde beklemek, zaman kaybetmek, bilinçsiz bir şekilde müdahale de bulunmak probleminizi kronik hale getirebilir. Bunun yanı sıra maliyet ve sağlık açısından sizleri sıkıntıya sokabilir.  Bu sıkıntılar da psikolojik olarak sizleri yıpratabilir. Bir haşere probleminde profesyonel böcek ilaçlama işlemi yaptırmamak ve geciktirmek, haşerelerin daha fazla yuvalanmasını ve yuvalarını daha güvenli bölgelere yapmalarını sağlamaktadır. Bu nedenle ortamda varlıklarını arttırabilir, çözümü kronik hale getirebilirler. Tüm bu kötü senaryoların gelişmesine imkan vermemek için profesyonel bir böcek ilaçlama işlemi yapılmalıdır. Bunların yanı sıra böceklerin fazlalaşması yaşam alanlarındaki konforu bozduğu gibi, beslenme alanlarımızda hijyen eksikliğine ve sağlık sorunlarına da yol açabilmektedir. Bilinen ve bilinmeyen birçok virüs ve bakteriyi taşıyan haşereler,  girdikleri ve temas ettikleri tüm materyallere bu virüsleri bulaştırmaktadır.

Hizmet Verdiğimiz Mahalleler

  1. BAHÇELİEVLER MAHALLESİ
  2. CUMHURİYET MAHALLESİ
  3. ÇOBANÇEŞME MAHALLESİ
  4. FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ
  5. HÜRRİYET MAHALLESİ
  6. KOCASİNAN MERKEZ MAHALLESİ
  7. SİYAVUŞPAŞA MAHALLESİ
  8. SOĞANLI MAHALLESİ
  9. ŞİRİNEVLER MAHALLESİ
  10. YENİBOSNA MERKEZ MAHALLESİ
  11. ZAFER MAHALLESİ

Önleyici Tedbirler

İlaçlama sonrası bazı sabit tedbirler bulunmaktadır. Bu sabit tedbirler hangi haşere ilaçlaması yapılırsa yapılsın değişmemektedir. Bu tedbirler;

  • İlaçlama sonrası kedilerin ortama 6 saat köpeklerin ise 24 saat ortama temas etmemesi
  • İlaçlama sonrası ortamda bebek var ise en az 24 saat ortama temas etmemesi
  • Pire, Tahtakurusu, uyuz, sinek gibi koltuk ve yataklara ilacın temas edeceği uygulamalar da yatak ve yastık kılıflarının değiştirilmesi.

Ödeme Yöntemleri

İlaçlama hizmeti alan bireylere ödeme konusunda her şekilde kolaylık sağlayan Method İlaçlama, ödemelerini uygulama bittikten sonra tahsil etmektedir. Uygulama öncesinde adrese gelmeden ücret talep edilmemektir. Bunun yanı sıra ödemeler Nakit, Havale ve Kredi Kartı şeklinde yapılabilmektedir.

Haşere Türleri

Method İlaçlama olarak evlerinizde, iş yerlerinizde ve tüm yaşam alanlarınızda sizleri rahatsız eden haşere türleri hakkında detaylı bilgi veriyor, haşere türlerine karşı ilaçlama yöntemlerimizden bahsediyoruz.