Sultanbeyli Böcek İlaçlama

Sultanbeyli ilçesinde kaliteli bir böcek ilaçlama firması bulmak önemlidir. Haşere problemlerinde özenle ve garantili ilaçlama yaptırmak ve haşerelerden temizlenmek bu konunun ana kuralıdır. Method İlaçlama Şirketi Sultanbeyli Böcek İlaçlama Şirketi olarak müşterilerine profesyonel ve hızlı ilaçlama hizmetleri sunmaktadır. Problemi derinden analiz ederek kesin sonuçlar çıkaracak çalışmalar oluşturmaktadır.  Her problemle göre imha yöntemleri geliştirebilen şirketimiz Sultanbeyli İlaçlama olarak hizmet vermektedir.

Sık Sık Yaşanan Problemler

İlçenin kronik hale gelen başlıca haşere problemleri arasında fare, hamamböceği, uyuz akarı, kalorifer böceği ve sinek problemleridir bu problemlerin yanı sıra taşınabilen haşereler de ilçede mevcuttur. Bu haşereler tahtakurusu, pire, kuş biti ve bazı mikroorganizmalardır. Kronik hale gelen ve düzenli ilaçlanarak kontrol altına alınması gereken haşereler de mevcuttur. Sultanbeyli ilaçlama olarak bu konuda analizler yaparak profesyonel periyodlar ile müdahale etmekteyiz.

Haşere Mücadele de Bireysel Tedbirler

Haşere problemi yaşamadan önce veya yaşadıktan sonra inatçı olmayan haşereleri bazı temizlik tedbirleri ile kontrol altına almak mümkün. Bu etapta haşereyi tanımak yuvalanabileceği alanları tespit etmek ve bu alanlarda temizlik çalışmaları başlatmak temizlik tedbiri ile haşere imhasını hızlandırmaktadır. Bu etapta profesyonel bir iletişim desteği ile ilaçlama firmalarından destek alabilirsiniz. Bu konuda uzaktan da destek veren şirketimize 0850 466 0 425 numaralı çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz. Bireysel tedbirler hakkında uzmanlarımızdan ücretsiz destek ve bilgi alabilirsiniz.

Hizmet Verdiğimiz Mahalleler

  1. ABDURRAHMANGAZİ MAHALLESİ
  2. ADİL MAHALLESİ
  3. AHMET YESEVİ MAHALLESİ
  4. AKŞEMSETTİN MAHALLESİ
  5. BATTALGAZİ MAHALLESİ
  6. FATİH MAHALLESİ
  7. HAMİDİYE MAHALLESİ
  8. HASANPAŞA MAHALLESİ
  9. MECİDİYE MAHALLESİ
  10. MEHMET AKİF MAHALLESİ
  11. MİMAR SİNAN MAHALLESİ
  12. NECİP FAZIL MAHALLESİ
  13. ORHANGAZİ MAHALLESİ
  14. TURGUT REİS MAHALLESİ
  15. YAVUZ SELİM MAHALLESİ

Sultanbeyli Fare İlaçlama

Fareler de canlılık gelişimi bakımından bazı tuzak ve kapanlara bağışıklık kazanmış durumdadırlar. Sultanbeyli ilçesindeki fare vakaları diğer ilçelerde olduğu gibi zaman zaman yaşanmaktadır. Bu konuda ilçe halkı klasik kapanlar ve tuzaklar kullansa da problem profesyonel fare ilaçlama ile kontrol altına alınmaktadır. Profesyonel fare ilaçlama ortamdaki tüm fareleri hedef alır. Ortamda konforlu ve kokusuz bir işlem ile imha eder Sultanbeyli Fare İlaçlama Şirketi olarak müşterilerimize hızlı, kokusuz ve konforlu bir fare ilaçlama hizmeti sunuyoruz.

Önleyici Tedbirler

İlaçlama sonrası bazı sabit tedbirler bulunmaktadır. Bu sabit tedbirler hangi haşere ilaçlaması yapılırsa yapılsın değişmemektedir. Bu tedbirler;

  • İlaçlama sonrası kedilerin ortama 6 saat köpeklerin ise 24 saat ortama temas etmemesi
  • İlaçlama sonrası ortamda bebek var ise en az 24 saat ortama temas etmemesi
  • Pire, Tahtakurusu, uyuz, sinek gibi koltuk ve yataklara ilacın temas edeceği uygulamalar da yatak ve yastık kılıflarının değiştirilmesi.

Ödeme Yöntemleri

İlaçlama hizmeti alan bireylere ödeme konusunda her şekilde kolaylık sağlayan Method İlaçlama, ödemelerini uygulama bittikten sonra tahsil etmektedir. Uygulama öncesinde adrese gelmeden ücret talep edilmemektir. Bunun yanı sıra ödemeler Nakit, Havale ve Kredi Kartı şeklinde yapılabilmektedir.

Haşere Türleri

Method İlaçlama olarak evlerinizde, iş yerlerinizde ve tüm yaşam alanlarınızda sizleri rahatsız eden haşere türleri hakkında detaylı bilgi veriyor, haşere türlerine karşı ilaçlama yöntemlerimizden bahsediyoruz.